Monday, April 18, 2011

Menu muzik dibuka!!!

klik sini
#klik view utk dgr lagu tersebut
anda bole request kat ruang komen kat bwah ni..

klu sape2 ad guna lagu background dalam blog or website, copy shaja link view tu gnti kat
^src="gnti kat cni"^
contoh:
^src="https://sites.google.com/site/frantesi2004/home/hujan-muda.swf?attredirects=0"^
Share/Bookmark

3 comments:

Cinta Misteri said...

Salam,,,,
Dulu saya ada add backgrd muzik utk blog, tapi lama2 saya remove sbb saya rasa mcm mengganggu plak. bila dah semua blog ada muzik, trus jadi bercelaru. Sy terpksa fikir mcm org lain fikir, so sy remove agr tak mengganggu org lain.

It depends on individual...

haniza manan said...

winter sonata ade x?

Bitt (doubleIS) said...

owhh saya follow sini...singgah saya ya :)